Η ομάδα

Οι μεγάλες ιδέες προέρχονται από ανθρώπους με όρεξη, πάθος και φαντασία.

handshake

Είμαστε μια ομάδα επαγγελματιών με ταλέντο, εμπειρία και πρωτότυπες ιδέες. Προερχόμαστε από το χώρο της τεχνολογίας, της διαφήμισης και της επικοινωνίας. Από το 2008, ενώσαμε τις δυνάμεις μας κάτω από ένα κοινό όραμα: να δημιουργήσαμε μια καινοτόμο εταιρία που σχεδιάζει και υλοποιεί λύσεις ψηφιακού σχεδιασμού και επικοινωνίας με πραγματική προστιθέμενη αξία για τους πελάτες μας.

Το αντικείμενο

Αντικείμενό μας είναι τα ψηφιακά μέσα. Στόχος μας, να καλλιεργήσουμε και να αναπτύξουμε την ψηφιακή παρουσία του πελάτη μέσα από στοχευμένες δράσεις που αποβλέπουν στην αποτελεσματική προώθηση της εταιρικής του παρουσίας στο Internet αλλά και σε παραδοσιακά μέσα όπως το έντυπο.

Γνωρίζουμε πως ένα λειτουργικό και καλαίσθητο website δεν θα επιτύχει το στόχο του αν δεν συνδυαστεί με εκείνες τις ενέργειες που θα το κάνουν αναγνωρίσιμο και θα προσελκύσουν φήμη και επισκέπτες.

Η φιλοσοφία

Στην ψηφιακή, όπως και στην παραδοσιακή επικοινωνία, παραμένουμε πιστοί στη φιλοσοφία μας. Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε λύσεις με τεχνογνωσία, καινοτομία και πάθος. Παρέχουμε στους πελάτες μας εύκολη πρόσβαση σε καινοτομικά επικοινωνιακά μοντέλα και εργαλεία που μπορούν να οικοδομήσουν ισχυρά εμπορικά σύμβολα, να ενισχύσουν την αναγνωρισιμότητα και να δημιουργήσουν φήμη γύρω από το όνομα και τις δραστηριότητες τους.

Κάθε ενέργεια σχεδιάζεται ενδελεχώς από μια ομάδα άρτια καταρτισμένη στον τομέα της ψηφιακής και παραδοσιακής επικοινωνίας και επιτυγχάνει το στόχο της αποτελεσματικά, ολοκληρωμένα και με τη καλύτερη σχέση κόστους-απόδοσης.

Για εμάς, τα ψηφιακά κανάλια και το Internet αποτελούν το πιο πρόσφορο έδαφος για να καλλιεργήσουμε την εικόνα μιας επιχείρησης και τις σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες της: κατάρτιση marketing plan για ψηφιακές δράσεις, εταιρικές ιστοσελίδες, ηλεκτρονικό εμπόριο & e-business, online διαφημιστικές καμπάνιες, καλλιέργεια παρουσίας στα κοινωνικά δίκτυα και υλοποίηση λύσεων digital business.