εμείς

καλωσήλθατε :)

Είμαστε ένα δημιουργικό γραφείο ψηφιακών εφαρμογών, με μακρά εμπειρία στην πληροφορική, τα ψηφιακά μέσα, την επικοινωνία και το δημιουργικό marketing. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες στρατηγικές λύσεις που απαντούν στις προκλήσεις του σημερινού ψηφιακού τοπίου και πολύ-καναλική ψηφιακή επικοινωνία με απτά, ριζοσπαστικά αποτελέσματα.

 

Στην Integrated, προσεγγίζουμε κάθε έργο εξατομικευμένα. Ξεκινώντας από την εκτίμηση της θέσης σας στην ψηφιακή αγορά και τη θέση ρεαλιστικών στόχων, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε την ψηφιακή σας παρουσία σε όλα τα μέσα, με έμφαση στη φορητότητα και την εμπειρία χρήστη.

Στη συνέχεια, δημιουργούμε πρωτότυπο και ελκυστικό περιεχόμενο και διαχειριζόμαστε με αποτελεσματικότητα τη φήμη σας με καλοσχεδιασμένες και προσωποποιημένες καμπάνιες σε όλα τα ψηφιακά κανάλια. Από τις μηχανές αναζήτησης και την online διαφήμιση έως το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, τα social media, τα blogs και τις πλατφόρμες μηνυμάτων.

 

Σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε δομημένα, πελατοκεντρικά και αισθητικά άρτια έργα οδηγώντας σας στο επόμενο βήμα προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Πρέπει να σταματήσουμε να διακόπτουμε τους ανθρώπους
από αυτό που τους ενδιαφέρει
και να γίνουμε αυτό που τους ενδιαφέρει.

– Craig Davis, former Chief Creative Officer at J. Walter Thompson

ομάδα και όραμα

Είμαστε μια ομάδα προγραμματιστών, σχεδιαστών, αναλυτών, και marketers με ταλέντο και μακρά εμπειρία στον ψηφιακό χώρο. Έχουμε ενώσει τις δυνάμεις μας από το 2008 κάτω από το κοινό μας όραμα: να εργαζόμαστε πάντοτε με πάθος, θέτοντας τα θεμέλια για την εκρηκτική ανάπτυξη των πελατών μας, να δομούμε μακροπρόθεσμες σχέσεις με τους συνεργάτες μας και να συμμετέχουμε στις επαγγελματικές επιτυχίες που συνδημιουργούμε.

Γιάννης Σκούρτης

IT Business Analyst

Δημήτρης Βρότσος

Creative Director

Κωνσταντίνος Ρεκαλίδης

Software Engineer

Μυρσίνη Ιωάννου

Developer, Data Analyst

 

Είστε έτοιμοι να κάνετε το επόμενο μεγάλο ψηφιακό βήμα;